Μέσα Καλτσάς, Μπεργκ και Τελάντερ!

Μέσα Καλτσάς, Μπεργκ και Τελάντερ!

Ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι! Μάρκους Μπεργκ, Ράσμους Τελάντερ και Νίκος Καλτσάς βρίσκονται στην «πράσινη» αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Μέσα Καλτσάς, Μπεργκ και Τελάντερ!

Ο Παναθηναϊκός κάνει ποδαρικό στο 2016 υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό την Δευτέρα στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο και ο Αντρέα Στραματσόνι είδε με ικανοποίηση να είναι διαθέσιμοι τρεις από τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει αρκετά. Μπεργκ, Τελάντερ και Καλτσάς είναι ετοιμοπόλεμοι και ο Ιταλός τεχνικός τους συμπεριέλαβε στην 20μελη αποστολή για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Ο Μπούρμπος έχει γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε. 

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.Κουτρουμπής, Ζέκα και Μπουμάλ είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωτήρης Νίνης που δεν υπολογίζεται, όπως και οι Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Δώνης που αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί.

Best of internet