Μέσα Καλτσάς, Μπεργκ και Τελάντερ!

Μέσα Καλτσάς, Μπεργκ και Τελάντερ!

Νίκος Αθανασίου
Μέσα Καλτσάς, Μπεργκ και Τελάντερ!

bet365

Ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι! Μάρκους Μπεργκ, Ράσμους Τελάντερ και Νίκος Καλτσάς βρίσκονται στην «πράσινη» αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός κάνει ποδαρικό στο 2016 υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό την Δευτέρα στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο και ο Αντρέα Στραματσόνι είδε με ικανοποίηση να είναι διαθέσιμοι τρεις από τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει αρκετά. Μπεργκ, Τελάντερ και Καλτσάς είναι ετοιμοπόλεμοι και ο Ιταλός τεχνικός τους συμπεριέλαβε στην 20μελη αποστολή για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Ο Μπούρμπος έχει γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.Κουτρουμπής, Ζέκα και Μπουμάλ είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωτήρης Νίνης που δεν υπολογίζεται, όπως και οι Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Δώνης που αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα