Μπαρμπόσα: «Δουλειά, όρεξη, γκολ»

Μπαρμπόσα: «Δουλειά, όρεξη, γκολ»

Gazzetta team
Μπαρμπόσα: «Δουλειά, όρεξη, γκολ»

bet365

Πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ ο Ελντερ Μπαρμπόσα στα Χανιά, δήλωσε ορεξάτος για δουλειά και όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Ο Πορτογάλος ήταν ο MVP της Ενωσης στο 3-1 επί του Πλατανιά και ευχήθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ή και καλύτερο ρυθμό.

«Αυτό που προσπαθώ είναι να δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Αν σκοράρω ακόμα καλύτερα. Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Έχω ακριβώς την ίδια όρεξη. Θέλω να σκοράρω όσο περισσότερο γίνεται και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βοηθώ την ομάδα, είτε με γκολ, είτε με ασίστ. Είναι το ιδιο, αν κερδίζει η ομάδα», τόνισε αρχικά ο Μπαρμπόσα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα σε Δέλλα και Πογιέτ.

«Η δουλειά του κάθε προπονητή κρίνεται και η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει. Εμείς, οι παίκτες, η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα