Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-2 (vids)

bet365

Η Ράγιο Βαγιεκάνο συνέχισε για έκτο σερί παιχνίδι δίχως νίκη και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, αφού, αν και προηγήθηκε δις απέναντι στη Σοσιεδάδ, οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 στο «Βαγιέκας» για την 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν πρώτοι το δρόμο για τα δίχτυα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά Γιορέντε στο 15ο λεπτό, όμως, η απάντηση ήρθε με τον ίδιο τρόπο, μόνο που αυτή τη φορά ήταν εκτέλεση φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή, με γέμισμα προς το δεύτερο δοκάρι όπου βρέθηκε ο Ελουστόντο για το 1-1.

Η ομάδα του Πάκο Χέμεθ θα έβρισκε τρόπο για να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ και ν' ανακτήσει τον έλεγχο, με τον Ζοσαμπέδ να παίρνει πολύ όμορφη μπαλιά για να βγει μόνος απέναντι από τον Ρούλι και να πλασάρει σωστά για το 2-1 στο 51ο λεπτό.

Ωστόσο, η Ράγιο θα προδιδόταν ξανά από στημένο και ο Μπρουμά με πανέμορφο εναέριο πλασέ από κόρνερ στο 63' ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Το ματς πήρε άγρια ομορφιά και με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ακόμα ένα γκολ για να πάρουν τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές έμπαιναν δυνατά στις φάσεις, η μπάλα μεταφερόταν από περιοχή σε περιοχή, η ένταση αυξανόταν, όμως το σκορ δεν άλλαξε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα