Ο Πανιώνιος εφιστά την προσοχή στον κόσμο

Θοδωρής Βασίλης
Ο Πανιώνιος εφιστά την προσοχή στον κόσμο

bet365

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή στους φίλους της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εφιστά την προσοχή τους στα εξής:

1. Προστατέψτε την ομάδα μας, από τις βαριές ποινές που επισύρουν οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.
2. Μην απαντάτε στις προκλήσεις, απ’ όπου κι αν προέρχονται.
3. Απομονώστε αυτούς που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους μας, προκειμένου να επανέρθει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκεί που του αρμόζει.
4. Υπενθυμίζουμε πως για την έκδοση εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, σας καλωσορίζει στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, το σπίτι ΟΛΩΝ μας και σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα