Πάει Ρόμα ο Ελ Σαραουί

Gazzetta team
Πάει Ρόμα ο Ελ Σαραουί

bet365

Επιστρέφει στην Ιταλία αλλά για την Ρόμα ο Στεφάν Ελ Σαραουί. Συμφωνία των «τζιαλορόσι» με την Μίλνα για τον δανεισμό του Ιταλού διεθνή άσου.

Η Ρόμα θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Στεφάν Ελ Σαραουί. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, η Μίλαν συμφώνησε σε όλα με τους Ρωμαίους για τον δανεισμό του 23χρονου επιθετικού μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς που φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ αν ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Οσκαρ σκοράρει στον αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με την Τσέλσι.

Ο Ελ Σαραουί είχε μετακομίσει το καλοκαίρι στην Μονακό επίσης δανεικός με οψιόν αγοράς, με τους Μονεγάσκους όμως να ανακοινώνουν στην Μίλαν ότι δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του. Σύμφωνα με τη ρήτρα που είχαν υπογράψει οι δύο ομάδες, η Μονακό θα τον αγόραζε αντί 14 εκατ. ευρώ αν συμπλήρωνε 25 αγώνες στη σεζόν, με τον «Φαραώ» να σταματάει στις 24 συμμετοχές.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον είχε δείξει και η Τζένοα αλλά όπως φαίνεται η Ρόμα είναι η νικήτρια με τον Ελ Σαραουί να προορίζεται για αντικαταστάτης του Ιτούρμπε που παραχωρήθηκε στην Μπόρνμουθ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα