«Θέλει Ενάκε άμεσα η ΑΕΚ»

«Θέλει Ενάκε άμεσα η ΑΕΚ»

Θοδωρής Βασίλης
«Θέλει Ενάκε άμεσα η ΑΕΚ»

bet365

Στην Ρουμανία συνεχίζουν τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γκάμπριελ Ενάκε τονίζοντας ότι η Ένωση θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα η prosport αναφέρει: «Ο Ενάκε βρίσκεται στο στόχαστρο της ελληνικής ΑΕΚ, που έχει προπονητή τον Γκουστάβο Πογέτ. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η Άστρα δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες όσον αφορά τα οικονομνικά και θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να πουλήσει.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ως στόχο να ενισχύσει τη δεξιά πλευρά της ομάδας του κι ο 25χρονος Ρουμάνος φαντάζει ως ιδανική λύση. Παρότι είναι γνωστό ότι στο τέλος της σεζόν μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερο, αφού ο Ενάκε μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, στην ΑΕΚ επισπεύδουν τις διαπραγματεύσεις για να τον αποκτήσουν άμεσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα