To πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League

To πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League

bet365

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός φιλοξενούνται σε Πλατανιά, Ξάνθη και Πανιώνιο, που θέλουν να τους δείξουν πόσο... κακοί οικοδεσπότες είναι.

Χθες ήταν η μέρα της έδρας. Σήμερα, Πλατανιάς, Ξάνθη και Πανιώνιος θέλουν να αποδείξουν πόσο κακοί οικοδεσπότες είναι απέναντι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τον Πλατανιά να φιλοξενεί την Ενωση. Ο Πογιέτ άφησε εκτός αποστολής τον Τζανετόπουλο, ενώ ο Παράσχος δεν έχει προβλήματα για την εν λόγω αναμέτρηση.

Στην έδρα του, ανεβασμένου εσχάτως, Πλατανιά δοκιμάζεται η ΑΕΚ με τη νίκη της να προσφέρεται στο 2.66 στη Vistabet.


Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Ο Λεβαδειακός, φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τον Δέλλα να μην έχει στη διάθεσή του τον Κιβρακίδη, ενώ ο Μάντζιος υπολογίζει και στις μεταγραφές των Μπεν, Μεντί και Μερεμπασβίλι.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Ξάνθη, που μόνο με... ήρεμες διαθέσεις δεν τον περιμένει. Ο Λουτσέσκου κάνει τα πλάνα του χωρίς τους Παπαστεριανό και Σκούρτη που μόλις αποκτήθηκε. Από την άλλη, ο Τούντορ θα δοκιμάσει ξανά το δίδυμο των Μπερμπάτοφ-Αθανασιάδη, ενώ έχει ξανά στη διάθεσή του τους Ζάιρο, Βίτορ, Κίτσιου και Χαρίση.


Το... κερασάκι στην τούρτα μπαίνει με την αναμέτρηση Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Ο Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον Τασουλή, με τον τους Διούδη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Οικονόμου, Χατζηισαΐα, Ρισβάνη και Βλάχο. Κόρμπος και Σιώπης θα είναι στο κέντρο και οι Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος θα είναι πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Ο Μάρκο Σίλβα πέρα από τους... γνωστούς απόντες Μπουχαλάκη-Πουλίδο, δεν υπολογίζει και στους Μποτία-Ελαμπντελαουί. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, με τους Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας και Μαζουακού στην άμυνα. Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς θα είνσι στοο κέντρο και οι Τσόρι πίσω από τον Ιντέγε. Φορτούνης και Ντουρμάζ αναμένονται στα φτερά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα