Όλα τα λεφτά - στον Παναθηναϊκό - ο Καρέλης

Όλα τα λεφτά - στον Παναθηναϊκό - ο Καρέλης

Gazzetta team
Όλα τα λεφτά - στον Παναθηναϊκό - ο Καρέλης

bet365

Σούπερ συμφωνία φαίνεται πως έκαναν οι «πράσινοι»,καθώς δεν θα χρειαστεί να δώσουν λεφτά στην Αμκαρ αν πουλήσουν τον Καρέλη.

Με άδεια χέρια θα αφήσει την Άμκαρ ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που πουλήσει τον Νίκο Καρέλη, με τους Ρώσους - λογικά - να μετανιώνουν για την συμφωνία που έκαναν με τους «πράσινους». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», η ρήτρα του 20%μεταπώλησης που είχε η πρώην ομάδα του Κρητικού επιθετικού, έληξε το καλοκαίρι του 2015, καθώς ίσχυε μόνο για 2 χρόνια από την μεταγραφή του. Έτσι, το τριφύλλι δε θα δώσει άλλα χρήματα ότι κι αν γίνει, έχοντας κάνει... χρυσό deal, αποκτώντας τον παίκτη μόλις με 80.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν σε τροφεία για τον Εργοτέλη.

H Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου, σε περίπτωση που ο Χάρι Κέιν σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση της Εβερτον με την Τότεναμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα