«'Όχι' σε τέσσερις προτάσεις για Γιόχανσον»!

«'Όχι' σε τέσσερις προτάσεις για Γιόχανσον»!

Gazzetta team
«'Όχι' σε τέσσερις προτάσεις για Γιόχανσον»!

bet365

Ο ατζέντης του Γιάκομπ Γιόχανσον τόνισε ορθά κοφτά στους Σουηδούς πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ απάντησε αρνητικά για κάθε πρόταση που έγινε τον Γενάρη για τον πελάτη του!
Το δημοσίευμα του Fotbollskanalen.se κάνει μνεία στο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ ενώ στην συνέχεια τονίζεται πως υπήρξαν άλλα stop για την πώληση του Γιόχανσον τον Γενάρη! Σύνολο δηλαδή τέσσερις κρούσεις.
«Υπήρξε ενδιαφέρον για τον Γιόχανσον, αλλά ο πρόεδρος του κλαμπ αποφάσισε να... πατήσει πόδι και είπε 'όχι' σε όλα. Ο Γιάκομπ είναι σημαντικός για αυτούς», τόνισε ο ατζέντης του παίκτη, Στέφαν Σελάκοβιτς.
Σε ερώτηση για πληροφορία για μία μεγάλη πρόταση από την Αγγλία ο εκπρόσωπος του Σουηδού διεθνούς άσου απάντησε: «Δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω. Ο Γιάκομπ απολαμβάνει πραγματικά να είναι στην Ελλάδα, όπου παίζει καλά και εξελίσσεται ως ποδοσφαιριστής». Τέλος για το εάν μπορεί να συζητηθεί η πώλησή του το καλοκαίρι σχολίασε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Θα δούμε τότε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα