Ηρακλής: Στο χειρουργείο ο Λάζαρ

Ηρακλής: Στο χειρουργείο ο Λάζαρ

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Στο χειρουργείο ο Λάζαρ

bet365

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κοστίν Λάζαρ στο γόνατο έχει ως αποτέλεσμα ο Ρουμάνος μέσος να οδηγηθεί στο χειρουργείο, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να υποστηρίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό του.

Την στιγμή που ο Λάζαρ είχε ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του, τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο παίκτης από βδομάδα να οδηγηθεί στοπ χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος φανερά στεναχωρημένος από την εξέλιξη είπε τα εξής: «Αυτό που με στεναχώρησε είναι ο νέος τραυματισμός του Κοστίν. Ήταν καλά, σκόπευα να τον ξεκινήσω και στην τελευταία προπόνηση ξαναχτύπησε. Είναι άτυχος. Εκανε μαγνητική. Φάνηκε να έχει ένα πρόβλημα που έχει σχέση με την παλιό τραυματισμό και θα μπει στο χειρουργείο. Χρονικά δεν μπορώ να πω πόσο θα μείνει εκτός. Εγώ θα τον βοηθήσω θα του συμπαρασταθώ. Θέλει να παίξει να βοηθήσει. Δυστυχώς η τύχη δεν τον θέλει. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο και όλοι θα πρέπει να τον στηρίξουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα