Βέλλιος: «Μόνο ο Ηρακλής με ενδιαφέρει»!

Δημήτρης Τομαράς
Βέλλιος: «Μόνο ο Ηρακλής με ενδιαφέρει»!

bet365

Ο killer του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος, δηλώνει ξανά την απόλυτη δέσμευσή του στον Ηρακλή, παρά τις... σειρήνες από Ελλάδα και εξωτερικό! Τι είπε για το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του.

Ο φορ του Ηρακλή τόνισε στη Nova για:

Τον αγώνα με την Καλλονή και τα τρία τέρματά του: Να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπήκε καλά το 2016. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο χατ τρικ της καριέρας μου και χαρούμενος που βοήθησα με τα γκολ μου.
Το ότι η εμφάνισή του αυτή έγινε με την ομάδα της Μυτιλήνης: Δεν έχει να λέει ο αντίπαλος. Σέβομαι κάθε ομάδα. Νιώθω καλά. Πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μου δίνει δύναμη και όρεξη για την συνέχεια το χατ τρικ μου το σημερινό και γενικά όλο αυτό.
Το πόση ανάγκη είχε ο Ηρακλής την διακοπή: Την χρειαζόμασταν. Να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Να δούμε τις οικογένειές μας. Είχαμε βέβαια και τα προγράμματά μας και ατομικά. Την χρειαζόμασταν την διακοπή ναι. Ψυχολογικά κυρίως.
Το ότι στις πρώτες θέσεις των σκόρερ είναι Έλληνες παίκτες, όπως οι Φορτούνης και Γιάννου: Είναι μία πεντάδα παικτών. Ήμασταν όλοι μαζί μία παρέα στη Νέων. Με χαροποιεί πολύ αυτό. Να βλέπεις στην πρώτη πεντάδα σκόρερ από την Εθνική που ήμασταν παλιά. Φαίνεται η δουλειά των προπονητών.
Το ότι οι Έλληνες ξεπερνούν τους ξένους σκόρερ και το ότι είναι κατόρθωμα: Κατόρθωμα κοιτάξτε εντάξει και αλλού γίνεται αυτό. Εγώ κοιτάω την δουλειά μου. Το τι κάνω εγώ.
Το μέλλον του με δεδομένο το ενδιαφέρον μεγάλων της Ελλάδας και ομάδων του εξωτερικού: Αυτήν την στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την ομάδα μου. Ειλικρινά το λέω μέσα από την καρδιά μου. Με ενδιαφέρει μόνο ο Ηρακλής. Αυτό νιώθω και αυτό συμβαίνει.
Την δουλειά που γίνεται με τον Παπαδόπουλο: Πολύ σημαντικό αυτό. Έπεται συνέχεια. Στο ρόστερ υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες.
Έχουμε πατήματα. Έχουμε δέσει σαν ομάδα. Είναι ακόμα νωρίς. Δεν αλλάζει κάτι είτε από μεγάλη νίκη είτε από κάποια ήττα. Δεν αλλάζει ο χαρακτήρας μας σαν ομάδα.
Τους στόχος του Ηρακλή: Να ξαναπώ ότι είναι πολύ νωρίς. Βλέπουμε κάθε ματς χωριστά. Ξεκίνησε καλά το 2016. Εκτός αγωνιστικού χώρου όλοι είμαστε καλά και υγιείς. Δεν θα κάτσω να πω για πεντάδα ή για τριάδα ή για Κύπελλο. Αυτά τα μπακάλικα δεν θα κάτσω να τα πω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα