Πετράκης: «Είχαμε καλή προσέγγιση»

Πετράκης: «Είχαμε καλή προσέγγιση»

Πετράκης: «Είχαμε καλή προσέγγιση»

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι οι Ηπειρώτες είχαν καλή προσέγγιση στο παιχνίδι τους, ενώ αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό κομμάτι.

Στη σημαντικότητα της νίκης στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, τόνισε ότι είχε καλή προσέγγιση στο παιχνίδι της και αναφέρθηκε στο μεταγραφικό σκέλος, όμως χωρίς να αποκαλύψει ότι θα γίνει κάποια κίνηση. Ακόμη, μίλησε για τις περιπτώσεις των Τσάβες, Ίλιτς, Ναδάλες και τα επόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς και τη νίκη: «Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, πρώτο στη χρονιά, πρώτο του δευτέρου γύρου και ό,τι παίζουμε πλέον δεν γυρίζει πίσω να διορθωθεί.

Μετά τις γιορτές, είχαμε αγωνία πώς θα εμφανιστούμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε χάσει εκτός έδρας και διέθετε καλή αμυντική οργάνωση. Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες παίξαμε κατά διαστήματα καλά.

Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλο τέρμα. Και η Βέροια είχε ευκαιρίες και πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό, αλλά είχαμε καλή προσέγγιση στο παιχνίδι μας και δίκαια κερδίσαμε. Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο».

Για το ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΣ στον δεύτερο γύρο και στο Κύπελλο: «Δεν υπάρχει ομάδα στην κατηγορία του ΠΑΣ που να μην προσδοκά κάτι από το Κύπελλο. Για το πρωτάθλημα, και πέρυσι που ήμουν εδώ σας είχα πει δεν μ' αρέσει να βάζω μακρινούς στόχους.

Η προσοχή μας είναι στον Παναθηναϊκό και μετά θα μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα που περνάει πρέπει να έχουμε κέρδος ως ομάδα. Θα δούμε πού αξίζουμε να πάμε και πού θα φτάσουμε στο τέλος».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν είναι στη δικιά μου αρμοδιότητα να το ανακοινώσω. Γίνονται προσπάθειες, όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε».

Για την κατάσταση του Τσάβες: «Ο Τσάβες κάνει ατομικό τρέξιμο, προσδοκούμε να είναι κοντά μας με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ματς του Κυπέλλου, έστω για μερικά λεπτά. Αυτό εκτιμάνε οι γιατροί αυτή τη στιγμή».

Για τους Ίλιτς και Ναδάλες: «Είναι καλά, απλώς δεν ήταν σε θέση να παίξουν πολλά λεπτά σήμερα, είχαν πρόβλημα στον δικέφαλο και πρέπει να το προσέξουμε, όπως και με τον Λίλα. Πρέπει να προσέξουμε να τους έχουμε και μετά, γιατί υπάρχουν πολλά ματς μπροστά μας».

Για το αν θα έχει το ίδιο σκεπτικό στο Κύπελλο, όπως στους ομίλους: «Θα το δείτε το σκεπτικό του Κυπέλλου την Πέμπτη. Θα κάνουμε το καλύτερο. Έδειξα ότι τους εμπιστεύομαι όλους».

Για το αν θα κάνει ροτέισον στα δύσκολα παιχνίδια: «Δεν θέλω να κοινοποιώ τι έχω στο μυαλό μου. Όλοι θα χρειαστούν, όλοι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα».

Best of internet