Βεργέτης: «Είχαμε διάθεση κι αλλάξαμε»

Νίκος Τσιώκος
Βεργέτης: «Είχαμε διάθεση κι αλλάξαμε»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως οι παίκτες του είχαν τη διάθεση να αλλάξουν την κατάσταση και ότι γι' αυτό δούλεψαν κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Στην πολύ καλή αμυντική οργάνωση που είχε ο Αστέρας στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως οι παίκτες του είχαν τη διάθεση να αλλάξουν την κατάσταση και ότι γι' αυτό δούλεψαν κατά τη διάρκεια των γιορτών, ειδικά μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Βέροια. Επίσης, αναφέρθηκε στο ματς του Κυπέλλου με τη Λάρισα και μίλησε για τις μεταγραφές.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς: «Ελπίζω και εύχομαι ο Αστέρας να πετύχει τους στόχους του και να παρουσιάσει ωραίο ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, το πρώτο που κρατάω είναι η μόνο φάση που απειληθήκαμε στο 85' με το τετ α τετ του Ίγκορ. Το δεύτερο που κρατάω είναι η αμυντική μας οργάνωση, καθώς δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες»,

Για την ευρεία νίκη: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε μέχρι το 40', όπου ευτυχήσαμε και πετύχαμε το γκολ με τον Γιάννου. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια είπαμε να κυνηγήσουμε και δεύτερο γκολ με εγκράτεια στην αμυντική μας οργάνωση. Πράγματι το πετύχαμε, το παιχνίδι άνοιξε και ήταν πιο εύκολο για εμάς. Εύχομαι ο Πανθρακικός να πετύχει τον στόχο της παραμονής».

Για το 2015: «Το 2015 μας άφησε με μία άσχημη εμφάνιση στη Βέροια. Μας στεναχώρησε και μας συνόδεψε αυτή η πικρία στις γιορτές. Κάναμε την αυτοκριτική που χρειαζόταν, συζητήσαμε με τους παίκτες. Κάναμε προπονήσεις, βγάλαμε αυτό που είδατε σήμερα, αυτό είναι ένα ποσοστό από το στιλ που θέλουμε να έχει ο Αστέρας. Τα παιδιά είχαν την διάθεση και την πρόθεση να αλλάξουν την κατάσταση και αυτό βγήκε στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια: «Από σήμερα θα αρχίσω να βλέπω το παιχνίδι με τη Λάρισα. Από το ρόστερ του Αστέρα μεγάλος αριθμός έχει φτάσει στο σημείο να λογίζεται ως βασικός».

Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για μεταγραφές. Η ομάδα συνεχίζει να βλέπει ένα- ένα τα παιχνίδια που έρχονται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα