Πλήρης στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος

Πλήρης στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Πλήρης στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος

bet365

Δίχως να υπάρχουν προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, με τον τιμωρημένο Κιβρακίδη να είναι ο μοναδικός απών.

Με μία προπόνηση στον Ασπρόπυργο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ατρόμητος ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό (3/1 17:15) στη Λιβαδειά. Με το πέρας του προγράμματος, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία γευμάτισε στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» για να αναχωρήσει εν συνεχεία για την πρωτεύουσα της Λιβαδειάς.

Θα γυρίσει με τη νίκη στο Περιστέρι ο Ατρόμητος; Σε απόδοση 2.60 στην Expekt να φύγει με τρίποντο από τη Λιβαδειά η ομάδα του Δέλλα.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Μπίτολο, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γκαρσία, Μπάλλας, Λημνιός, Μπαστακός, Γοδόι, Ουσέρο, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο, Λε Ταλέκ, Ούμπιντες, Θεολόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα