Βροχή και κρύο στην προπόνηση της ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Βροχή και κρύο στην προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες η προπόνηση της ΑΕΚ στα Χανια. Αντιπροσωπεία στο μουσείο του «Γαλανόλευκου Φάρου», επίσκεψη από τις ακαδημίες στο ξενοδοχείο.

Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες έγινε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Χανια, λίγο μετά την άφιξή της στην Κρήτη.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά κάτω από δυνατή βροχή και τσουχτερό κρύο, κάτι που σημαίνει οτι μόνο... εύκολα δεν μπήκε ο νέος χρόνος για τους «κιτρινόμαυρους».

Το απόγευμα ο Βασίλης Δημητριάδης μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Χρήστο Αραβίδη θα μεταβούν στο μουσείο της Εθνικής ομάδας του Γαλανόλευκου Φάρου όπου και θα τιμηθούν και οι τρεις.

Επίσης την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδος, οι παίκτες θα υποδεχθούν τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες που συνεργάζονται στο δίκτυο Ένωσης, με τους μικρούς φίλους της ΑΕΚ να έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγη ώρα μαζί με τα ινδάλματά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα