Βεργέτης: «Να βγάλουμε όσα δουλεύουμε»

Gazzetta team
Βεργέτης: «Να βγάλουμε όσα δουλεύουμε»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης εξέφρασε την επιθυμία οι παίκτες του να βγάλουν στο γήπεδο όσα στοιχεία δουλεύουν στις προπονήσεις για να έρθουν τα αποτελέσματα.

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και πού θα «χτυπήσει» ο Αστέρας μίλησε ο Στάικος Βεργέτης στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός των Αρκάδων εξέφρασε την επιθυμία οι παίκτες του να εμφανίσουν στο γήπεδο τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε εντελώς διαφορετικά. Θέλουμε να καταθέσουμε μέσα στο γήπεδο αυτά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα, τόσο στην αμυντική μας οργάνωση όσο και στην επιθετική μας ανάπτυξη. Δουλέψαμε σε αρκετές προπονήσεις πάνω σε αυτά τα στοιχεία και πιστεύω να τα καταθέσουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι οι ομάδες που παίζει ο Αστέρας, προέρχονται από ματς με τον Παναθηναϊκό: «Όπως την περσινή σεζόν έτσι και την φετινή εμείς παίζουμε με τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού, οπότε άλλοτε οι ομάδες έρχονται μετά από μεγάλη νίκη υπέρ του Παναθηναϊκού, άλλες φορές με χαμένο αποτέλεσμα και προσπαθούν για νίκη ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε αγωνιστική και έχουμε μάθει να ζούμε με ή και χωρίς αυτό. Δηλαδή τόσο ώστε να το λαμβάνουμε υπόψη όσο και στο να καταθέτουμε τα δικά μας στοιχεία σαν ομάδα».

Για τον Πανθρακικό: «Η επικινδυνότητα του αντιπάλου είναι η μεσοεπιθετική του γραμμή. Έχει πάρα πολύ καλούς και γρήγορους παίκτες. Είναι παίκτες που φτάνουν με πολύ λίγες πάσες στην αντίπαλη περιοχή και αυτό πρέπει να προσέξουμε στην αμυντική μας μετάδοση, όταν εμείς χάνουμε την μπάλα».

Για το πώς θα «χτυπήσει» το ματς ο Αστέρας: «Η βάση μας είναι πάντα η αμυντική οργάνωση. Να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις στην δική μας εστία και μετά να καταθέσουμε την δική μας επιθετική ανάπτυξη ώστε να απειλήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα