Χουάντερσον: «Να μπούμε πλέι οφ»

Χουάντερσον: «Να μπούμε πλέι οφ»

Gazzetta team
Χουάντερσον: «Να μπούμε πλέι οφ»

bet365

Ο Χουάντερσον εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Ηρακλής ότι θα κάνει ποδαρικό με το... δεξί στη νέα χρονιά και έβαλε στόχο τα πλέι οφ.

Για το πρώτο ματς του 2016, τον δεύτερο γύρο και τον κόσμο μίλησε στην κάμερα της Nova ο Χουάντερσον. Ο γκολκίπερ του Ηρακλή εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο «Γηραιός» θα κάνει ποδαρικό με το... δεξί κόντρα στην Καλλονή και έθεσε στόχο τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς με την Καλλονή: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και είμαι αισιόδοξος πως θα τους κατακτήσουμε και θα κάνουμε καλό ποδαρικό στη νέα χρονιά. Η Καλλονή είναι καλή ομάδα, εμείς είμαστε όμως καλύτεροι και θα κερδίσουμε αύριο».

Για τον δεύτερο γύρο: «Περιμένω δυνατό δεύτερο γύρο, θέλω να δω την ομάδα στα πλέι οφ στο τέλος του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος για εμάς είναι ο12ος παίκτης και μας δίνει δύναμη και ενθουσιασμό στο Καυτανζόγλειο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα