Με ευχές Σπανού ο Ατρόμητος

Με ευχές Σπανού ο Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Με ευχές Σπανού ο Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τις ευχές του Γιώργου Σπανού για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πολλές νίκες. Κανονικά ο Μπάλλας.

Στο γήπεδο... έβγαλαν την Πρωτοχρονιά οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, καθώς το Σαββατοκύριακο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μία προπόνηση και σε αυτή έδωσε το παρών και ο Γιώργος Σπανός.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών μίλησε στους παίκτες και ευχήθηκε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πολλές νίκες, οι οποίες θα φέρουν την ομάδα εντός των στόχων που έχουν τεθεί εξ' αρχής. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Παναγιώτης Μπάλλας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο, έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Η προετοιμασία ενόψει του εν λόγω αγώνα θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση στον Ασπρόπυργο το πρωί του Σαββάτου (2/1) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Τραϊανό Δέλλα. Τέλος, άπαντες θα γευματίσουν στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» πριν αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα