Χωρίς Μποτία, αμφίβολος ο Ομάρ

Gazzetta team
Χωρίς Μποτία, αμφίβολος ο Ομάρ

bet365

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Βγήκε off ο Ισπανός στόπερ, το Σάββατο θα κριθεί του Νορβηγού.

Με δύο μικροπροβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των ερυθρόλευκων» για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Μάρκο Σίλβα είδε τον Αλμπέρτο Μποτία να βγαίνει... off για το ματς στη Νέα Σμύρνη εξαιτίας μιας κάκωσης στο δεξί γόνατο.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να περιμένει μέχρι την προπόνηση του Σαββάτου για να διαπιστώσει εάν μπορεί να υπολογίζει τον Ομάρ. Ο Νορβγηός έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Οσον αφορά τους άλλους τραυματίες οι Μπουχαλάκης και Πουλίδο συνέχισαν σε πιο έντονο ρυθμό το πρόγραμμά τους. Η αποστολή για τη Νέα Σμύρνη θα γίνει γνωστή το Σάββατο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα