Off οι Δαύκος, Γιορέντε για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Off οι Δαύκος, Γιορέντε για Καλλονή

bet365

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε η Καλλονή, με τον Νίκο Καραγεωργίου να μην υπολογίζει στους Δαύκο, Γιορέντε.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η Πρωτοχρονιά για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής, Με αυτή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης για το αυριανό ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο (2/1 19:30).

Με το πέρας του προγράμματος, ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή, που θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ για τη Θεσσαλονίκη, ως προπονητής της ΑΕΛΚ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Λέσβου δεν υπολογίζει στους Δαύκο, Γιορέντε, με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος, αφού αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Χογκ, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Κρολ, Καλτσάς, Γιουκαρής, Κεϊτά, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα