Με δύο απουσίες στην Τρίπολη ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Με δύο απουσίες στην Τρίπολη ο Πανθρακικός

bet365

Με δύο απουσίες αναχώρησε για την Τρίπολη ο Πανθρακικός, καθώς οι Τζάνης, Μπαϊκαρά έμειναν εκτός αποστολής.

Με μία προπόνηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (2/1 17:15) ο Πανθρακικός. Οι ακρίτες δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων και στην εκτέλεση και αντιμετώπιση στατικών φάσεων, με τον Χρήστο Τζάνη να μένει εκτός και τον Ντενίζ Μπαϊκαρά να ακολουθεί εκ νέου ατομικό πρόγραμμα.

Οι δύο προαναφερθέντες είναι και οι μοναδικοί... πονοκέφαλοι για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ενόψει του αυριανού αγώνα, ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή με το πέρας του προγράμματος.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ψάλτης, Λαδάκης, Ροζέριο, Ντιγκινί, Χασομέρης, Βάλτερ, Μουδούρογλου, Χαβίτο, Ίγκορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα