ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τσίμιροτ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τσίμιροτ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τσίμιροτ

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ προπονήθηκε την Πρωτοχρονιά και τέθηκε στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο μέσος από την Βοσνία δεν προπονήθηκε, λόγω ίωσης, την παραμονή όμως στην πρώτη προπόνηση του 2016 συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Τούντορ, λόγω της ημέρας, δεν κούρασε ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η προπόνηση ήταν σύντομη και αφορούσε την διατήρηση της σωματικής ετοιμότητας, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης ελεγχόμενης έντασης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά την προπόνηση της Πρωτοχρονιάς, θα βρεθούν και το Σάββατο στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με την Ξάνθη.

Το ραντεβού είναι για τις 13:00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την πόλη της Θράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα