ΠΑΟΚ: Προς ναυάγιο με Γκαλίτσιο

ΠΑΟΚ: Προς ναυάγιο με Γκαλίτσιο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προς ναυάγιο με Γκαλίτσιο

bet365

Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό να «ντυθεί» στα ασπρόμαυρα ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Παρά το αρχικό «ναι» όλων των πλευρών οδηγούμαστε σε… ναυάγιο

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε νέα μειωμένη χρονικά και οικονομικά πρόταση προς τον Γκαλίτσιο, ο οποίος αρχικά έδειξε θετικός και προφορικά είχε συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριζαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που μετά από την ηχηρή παρέμβαση του Νίκου Βεζυρτζή, διαφοροποίησαν την αρχική συμφωνία μεταξύ Άρνεσεν – Κουτσολιάκου για κλειστό συμβόλαιο 18μηνης διάρκειας, προσφέροντας συμβόλαιο για έξι μήνες. Τα πρώτα σημάδια διαφορετικού τρόπου σκέψης εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκαναν την εμφάνισή τους στην υπόθεση Γκαλίτσιου.

Λόγω της Πρωτοχρονιάς η υπογραφή του συμβολαίου και η ολοκλήρωση της μεταγραφής πήγε για το πρωί του Σαββάτου, αλλά φαίνεται ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι αυτή που τώρα δεν αποδέχεται τη νέα πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που από την πλευρά της επίσης δεν δείχνει, πλέον, να «καίγεται» για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα