ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρες ευχές για το 2016 (pics)

ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρες ευχές για το 2016 (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρες ευχές για το 2016 (pics)

bet365

Πώς υποδέχθηκε το 2016 η οικογένεια του ΠΑΟΚ; Ο Ιβάν Σαββίδης, οι ποδοσφαιριστές, όλοι μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους…

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιόρτασε τον ερχομό του Νέου Έτους μαζί με την οικογένεια του, τη σύζυγό του Κυριακή, τους δύο γιους του Γιώργο και Νίκο και την αρραβωνιαστικιά του Γιώργου, που όπως λέγεται μέσα στο 2016 θα προχωρήσει και σε γάμο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στο Instagram σχετική φωτογραφία γράφοντας: «Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚια».

Οι «Πορτογάλοι» του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα και Ζάιρο, έκαναν ρεβεγιόν μαζί με φίλους τους στο σπίτι του πρώτου.

Οι «μικροί» της ομάδας, Χάρης Χαρίσης και Νίκος Κοροβέσης, συγκεντρώθηκαν σε σπίτι μαζί με φίλους τους και με… πρωτοεργάτη τον Χάρη Χαρίση, βγήκαν την καθιερωμένη selfie φωτογραφία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα