Θέλει Σίλβα η Ζενίτ!

Gazzetta team
Θέλει Σίλβα η Ζενίτ!

bet365

Τον Μάρκο Σίλβα «βλέπουν» για την θέση του Βίλας Μπόας οι άνθρωποι της Ζενίτ.

Στην λίστα της Ζενίτ ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Βίλας Μπόας, φέρεται να είναι ο Μάρκο Σίλβα, με τους Ρώσους να έχουν στείλει ήδη ανθρώπους στην Ελλάδα, παρακολουθώντας το έργο του στους «ερυθρόλευκους» και στον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» που αποκαλύπτει το θέμα, ο Βίλας Μπόας έχει ενημερώσει από το καλοκαίρι πως δε θα ανανεώσει, με τον συμπατριώτη του που διαπρέπει στους πρωταθλητές Ελλάδος, να είναι μεταξύ των υποψηφίων. Ο Σίλβα, άλλωστε, έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον νυν τεχνικό των Ρώσων, ενώ καλύπτει και το ηλικιακό κριτήριο. Έτσι, ήρθε και το ραντεβού στην Αθήνα του Κάρλος Γκονσάλβες με ανθρώπους της Ζενίτ, χωρίς, όμως, να είναι σίγουρο ότι έγινε για τον Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα