Τακτική και δίτερμα στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Τακτική και δίτερμα στην Καλλονή

bet365

Με τακτική και δίτερμα, συνέχισε την προετοιμασία της η Καλλονή για το πρώτο ματς του 2016 κόντρα στον Ηρακλή.

Στο Καυτανζόγλειο ξεκινάει η νέα χρονιά για την Καλλονή, καθώς θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (2/1) τον Ηρακλή. Ενόψει του εν λόγω αγώνα η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε την προετοιμασία της με μία προπόνηση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε αυτή οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στα παιχνίδια κατοχής στο ζέσταμα, στις ασκήσεις τακτικής στο κύριο μέρος του προγράμματος και έπαιξαν εκπαιδευτικό δίτερμα στο φινάλε. Έτσι, αποχαιρέτισαν μία χρονιά, που είχε πολλές δυσκολίες, και ελπίζουν σε καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Τέλος, η προετοιμασία της ΑΕΛΚ θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με το πέρας της οποίας ο Νίκος Καραγεωργίου θα ανακοινώσει την πρώτη του αποστολή ως τεχνικός των νησιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα