Δεν προλαβαίνει Αστέρα ο Μπαϊκαρά

Νίκος Τσιώκος
Δεν προλαβαίνει Αστέρα ο Μπαϊκαρά

bet365

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη ημέρα και δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός θα μείνει για το πρώτο ματς του 2016 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπως όλα δείχνουν, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο 31χρονος μέσος έχει δεχτεί χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού του, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε και ο μόνιμος τραυματίας Χρήστος Τζάνης, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν στις ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, κυκλοφορία της μπάλας και στην αμυντική και επιθετική τακτική.

Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση ανήμερα Πρωτοχρονιάς και εν συνεχεία ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα