Off μόνο ο Παπαστεριανός στην Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Off μόνο ο Παπαστεριανός στην Ξάνθη

bet365

Ο Παπαστεριανός αποτελεί τον μοναδικό... πονοκέφαλο του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια.

Με μία προπόνηση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το πρώτο ματς του 2016, που φέρνει αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Από αυτή έμεινε εκτός μόνο ο Παπαστεριανός, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποτελεί τον μοναδικό... πονοκέφαλο του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα της Κυριακής (3/1).

Οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στο αερόβιο τρέξιμο της προθέρμανσης και στις ασκήσεις συναρμογής, στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων και στην επιθετική ανάπτυξη, που περιελάμβανε το πρόγραμμα.

Έτσι, στη Σκόντα αποχαιρέτισαν το 2015 έχοντας ωραίες αναμνήσεις, με καλύτερη την πρώτη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου, και ελπίζουν το 2016 να είναι ακόμα καλύτερο. Τέλος, η προετοιμασία των ακριτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και θα ολοκληρωθεί τη δεύτερη ημέρα του νέου έτους, όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα