Τέλος από Πανθρακικό ο Παπαχρήστος

Νίκος Τσιώκος
Τέλος από Πανθρακικό ο Παπαχρήστος

bet365

Παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελεί ο Παπαχρήστος, καθώς οι ακρίτες ανακοίνωσα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πρόωρα έφτασε στο τέλος της η συνεργασία του Τάσου Παπαχρήστου με τον Πανθρακικό. Ο 22χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης, όμως μέτρησε μόλις 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τόσες στο Κύπελλο και δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Έτσι, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήρθε η ανακοίνωση των ακριτών για λύση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικό

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Παπαχρήστο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα