Ο Μέστο στο gazzetta.gr!

Ο Μέστο στο gazzetta.gr!

Νίκος Αθανασίου
Ο Μέστο στο gazzetta.gr!

bet365

To gazzetta.gr εντόπισε τον Τζαντομένικο Μέστο, ο οποίος μιλά αποκλειστικά για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Οι Ιταλοί τον... έντυσαν στα πράσινα το βράδυ της Τετάρτης και την τελευταία μέρα του χρόνου ο Παναθηναϊκός τον έκανε δικό του μέχρι το καλοκαίρι του 2017! Ο Τζαντομένικο Μέστο είναι και επίσημα παίκτης του «τριφυλλιού», όντας τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα για λογαριασμό των «πρασίνων». Το gazzetta.gr εντόπισε τον 33χρονο δεξιοπόδαρο μπακ, ο οποίος δεν αρνήθηκε να πει τις πρώτες του κουβέντες ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Είμαι χαρούμενος για αυτή την συμφωνία. Ήμουν σε επαφή με τους διευθυντές του κλαμπ και όλα πήγαν καλά. Θα δουλέψω με τον Αντρέα Στραματσόνι κι αυτό αποτελεί κίνητρο για εμένα, ώστε να τους δικαιώσω. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ένας σύλλογος με ιστορία και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα ας τα πούμε καλύτερα τις επόμενες ημέρες στην επίσημη παρουσίαση. Σας ευχαριστώ» ήταν τα λόγια του Μέστο, ο οποίος ξεκινά άμεσα προπονήσεις, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα