ΠΑΟΚ: Συμφώνησε για έξι μήνες ο Γκαλίτσιος!

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε για έξι μήνες ο Γκαλίτσιος!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Συμφώνησε για έξι μήνες ο Γκαλίτσιος!

bet365

Μόνον η τυπική ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Γκαλίτσιου, αφού όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ έδωσαν τα χέρια…

Ο Φρανκ Αρνεσεν και η πλευρά του ποδοσφαιριστή έκαναν ένα βήμα πίσω και έτσι άρθηκαν οι αντιρρήσεις του Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος ήταν αντίθετος ως προς το κλειστό συμβόλαιο των 18 μηνών και κόστος 500.000 ευρώ, που είχε συμφωνήσει ο Δανός αθλητικός διευθυντής με τον μάνατζερ του Γκαλίτσιου.

Ο Ελληνας αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, με πολύ λιγότερες απολαβές, ενώ αν δείξει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Ουσιαστικά δεν υπήρξε νικητής στο πρώτο «μπρα ντε φερ» μεταξύ Βεζυρτζή και Άρνεσεν. Ο πρώτος κατάφερε να πετύχει ο ΠΑΟΚ μια συμφωνία, που ο ίδιος πιστεύει με βάση την 8μηνη αγωνιστική απραξία του ποδοσφαιριστή, συμφέρουσα για τον σύλλογο, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να «περάσει» τη μεταγραφή, που είχε ο ίδιος κλείσει πριν την εμφάνιση του Νίκου Βεζυρτζή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την πλευρά του και ο Γκαλίτσιος έχει μπροστά του έξι μήνες για να αποδείξει, ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να προσφέρει σημαντικές βοήθειες στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα