«Δεν υπάρχει τίποτα για Καρέλη»

«Δεν υπάρχει τίποτα για Καρέλη»

«Δεν υπάρχει τίποτα για Καρέλη»

Ο ατζέντης του Νίκου Καρέλη, Χρήστος Γάτσης ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τον πελάτη του ενόψει της Ιανουαρίου.

Το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Καρέλης παρουσιάζεται έτοιμος να ανοίξει τα... φτερά του για άλλες πολιτείες και πιο φαντεζί πρωταθλήματα, όπως είναι το ιταλικό.

Ωστόσο από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Έλληνα επιθετικού.

Ο Χρήστος Γάτσης, μίλησε στο «TuttoMercatoWeb» σχετικά με τις φήμες που εμπλέκουν τον πελάτη του με την Παλέρμο, την Τορίνο και άλλες ομάδες της Serie A, τονίζοντας οτι προς το παρόν δεν έχει κάτι στα... χέρια του.

«Θα είμαι ειλικρινής... Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ενόψει Ιανουαρίου. Υπάρχουν πολλές φήμες, πάρα πολλές φήμες που μιλάνε ακόμη και για διαπραγματεύσεις, όμως η αλήθεια είναι αυτή», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Καρέλης αρέσει στις ευρωπαϊκές ομάδες γιατί είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που έχει ήδη δέκα συμμετοχές με την Εθνική ομάδα».

Best of internet