Άρης: Αποχαιρέτησε το 2015 με νίκη

Άρης: Αποχαιρέτησε το 2015 με νίκη

Gazzetta team
Άρης: Αποχαιρέτησε το 2015 με νίκη

bet365

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης κέρδισε τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0 με γκολ του Κωνσταντινίδη στο 32ο λεπτό, ενώ στα επίσημα βρέθηκε ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Ο Άρης που συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του Νίκου Κυζερίδη, αγωνίστηκε σήμερα σε φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αγροτικό Αστέρα. Αυτό το φιλικό ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Νίκο Αναστόπουλο για να δει σε τι κατάσταση είναι η ομάδα του ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου για το πρωτάθλημα του δευτέρου γύρου. Ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που μέχρι στιγμές έχουν πάρει ελάχιστές ευκαιρίες . Ο τεχνικός του Άρη που δοκίμασε διάφορα σχήματα είδε την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως χωρίς πολύ μεγάλες φάσεις. Σε μια από αυτές ήρθε το γκολ με τον Κωνσταντινίδη μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ν' Λουντούλου στο 32ο λεπτό.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να είναι ακίνδυνη επιθετικά. Ένα σουτ του Μελισσά στο 50΄η μοναδική ευκαιρία για τον Άρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Ντόγος απομάκρυνε το σουτ του Γιάντση στο 81ο λεπτό. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Γιώτης Τσαλουχίδης απ' όπου παρακολούθησε το παιχνίδι από την σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη. Να θυμίσουμε πως ο πρώτος στήριξε τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη στις εκλογές του Ερασιτέχνη για το χρίσμα στην ομάδα.


Άρης: Τζινάρ, Μαζουλουξής, Τσουμάνης, Μελισσάς (84΄Μπαξεβάνος), Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (77΄Ανδρεάκος), Βουτσιάς (70΄Καπνίδης), Κυβελίδης (46΄Κόκε), Κωνσταντινίδης (81΄Μπουλγκουρίδης), Ντόγος

Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης (65΄Εππάς), Καπιάς (81΄Βαφέας), Αμαραντίδης, Γιάντσης (81΄Σιαμπάνης), Μακρυδημήτρης, Νταβίντοφ (55΄Μπάρμπας), Μρντάκοβιτς (59΄Τοπούζης), Ντόσης (49΄Μπάρμπας), Καθάριος (46΄Θεοδωρίδης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα