Στον Απόλλωνα ο Ρουσάκης

Gazzetta team
Στον Απόλλωνα ο Ρουσάκης

bet365

Με τη φανέλα του Απόλλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Ρουσάκης, μετά από πέντε χρόνια στην Καλλιθέα.

Ο 30χρονος χαφ έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα, μετά από πέντε χρόνια και η Ελαφρά Ταξιαρχία άρπαξε την υπογραφή του. Ο άλλοτε παίκτης της Ηλιούπολης, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τον Απόλλωνα από την Τρίτη (29/12).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Ρουσάκη. Ο γεννημένος στις 21/7/1985 μέσος, έχει αγωνιστεί σε Ηλιούπολη και Καλλιθέα και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας στις 2 Ιανουαρίου 2016».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα