ΠΑΟΚ: Γκαλίτσιος, 10αρι και... έκλεισε

ΠΑΟΚ: Γκαλίτσιος, 10αρι και... έκλεισε

ΠΑΟΚ: Γκαλίτσιος, 10αρι και... έκλεισε

Με την ολοκλήρωση της συμφωνία με τον Γιώργο Γκαλίτσιο στον ΠΑΟΚ στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην απόκτηση ενός επιτελικού χαφ, με τον Φράνκ Άρνεσεν να σκέφτεται την αγορά της Λατινικής Αμερικής.     

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Γιώργο Γκαλίτσιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Η ολοκλήρωση της απόκτησης θα γίνει αύριο (31/12) όταν και θα βρεθούν στα γραφεία της Τούμπας, ο Φράνκ Άρνεσεν με τον 29χρονο αμυντικό. Με την απόκτηση του Γκαλίτσιου, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνει κάποια άλλη κίνηση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Στην Τούμπα θεωρούν ότι με τους Κόστα, Βιτορ, Μαλεζά, Τζαβέλλα και Γκαλίτσιο ο Δικέφαλος έχει μια ικανή πεντάδα αμυντικών που μπορεί να σηκώσει το βάρος μέχρι και το καλοκαίρι. Αν μέχρι και το τέλος των μεταγραφών προκύψει κάποια νέα μεταγραφή για την αμυντική γραμμή, αυτή θα γίνει με την προοπτική να βοηθήσει σε βάθος χρόνου. Άλλωστε όπως λένε στη Μικράς Ασίας το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στη άμυνα.

Το βάρος πλέον πέφτει στον επιτελικό χαφ. Στον παίκτη δηλαδή που θα «ταΐζει» τους επιθετικούς  της ομάδας. Ο Φράνκ Άρνεσεν που βρέθηκε στην πατρίδα του για τις Χριστουγεννιάτικές διακοπές του ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο θέμα. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει στα χέρια του μια λίστα με Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές, ενώ φέρετε να έχει ζητήσει να τους φέρουν προτάσεις από την Λατινική Αμερική. Εξελίξεις στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν πολύ σύντομα καθώς στον ΠΑΟΚ θέλουν όπως έχουμε αναφέρει στο Gazzetta.gr να τελειώσουν πολύ γρήγορα με τις μεταγραφές.    

Best of internet