Ηρακλής: Συμφώνησαν Παπαθανασάκης και Παπαδόπουλος

Ηρακλής: Συμφώνησαν Παπαθανασάκης και Παπαδόπουλος

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Συμφώνησαν Παπαθανασάκης και Παπαδόπουλος

bet365

Ο πρόεδρος και ο προπονητής του Ηρακλή, συζήτησαν για αρκετή ώρα για μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, αλλά και το θέμα της οργάνωσης της ομάδας.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης και ο Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισαν να παραμερίσουν τις όποιες διαφωνίες είχαν σχετικά με την ομάδα και να κουβεντιάσουν για θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα προκειμένου να χαραχθεί μια κοινή στρατηγική για το πως θα κινηθούν στο θέμα των μεταγραφών, αλλά και των αποδεσμεύσεων. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», έκανε τις εισηγήσεις του και στη συνέχεια αποφασίσθηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι αποδεσμεύσεις ώστε να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Καλό το κλίμα πλέον στον «Γηραιό» που φιλοξενεί το Σάββατο την Καλλονή στο Καυτανζόγλειο. Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 2.10 τη νίκη του Ηρακλή από πρώτο μέρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα