Ατομικό ο Μπαϊκαρά στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό ο Μπαϊκαρά στον Πανθρακικό

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά στη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού, μετά το χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού του στη χθεσινή.

Πρόβλημα με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά προέκυψε στον Πανθρακικό, καθώς χτύπησε στο δάχτυλο του ποδιού του στη χθεσινή προπόνηση. Έτσι, στη σημερινή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Από εκεί και πέρα, απείχε και ο γνωστός τραυματίας Τζάνης, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν στην κυκλοφορία της μπάλας, στην επιθετική ανάπτυξη και στα τελειώματα φάσεων όντας χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών ενόψει της αναμέτρησης με τους Αρκάδες θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο αθλητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα