Ανακοίνωσε Ντε Μπαρτόλο η ΑΕΚ

Την πρόσληψη του Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο ως αρχισκάουτερ ανακοίνωσε η Ένωση.

Ανακοίνωσε Ντε Μπαρτόλο η ΑΕΚ

Και επίσημα στην ΑΕΚ εργάζεται από σήμερα ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, καθώς η διοίκηση της Ένωσης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος μάνατζερ, ο οποίος θα είναι το δεξί χέρι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου. Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, όμως η ανακοίνωση άργησε να έρθει, καθώς έπρεπε να αποδεσμευτεί απόλυτα από την ιδιότητα ατζέντη παικτών, λόγω του ασυμβίβαστου με την νέα του θέση.

Με άσχημο αποτέλεσμα κλείνει το 2015 η ΑΕΚ, με νίκη θέλει να ανοίξει το 2016. Σε απόδοση 2.40 στην Sportingbet βρίσκεται η νίκη της Ενωσης κόντρα στον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες ο 38χρονος Ιταλοαργεντινός Ντε Μπαρτόλο έπαιξε ποδόσφαιρο σε Αργεντινή, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα, υπήρξε μάνατζερ ποδοσφαιριστών και πλέον αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας.