Και ο Μπενζεμά με τον Ρονάλντο στο Μαρακές (pic)

Και ο Μπενζεμά με τον Ρονάλντο στο Μαρακές (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Και ο Μπενζεμά με τον Ρονάλντο στο Μαρακές (pic)

bet365

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πηγαίνει στο Μαρόκο με τον Καρίμ Μπενζεμά για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι τους!

Απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να νικήσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ώστε να αποχαιρετήσει το 2015 με χαμόγελα.

Όμως και στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά για τη «βασίλισσα», ο «CR7» δεν δείχνει ότι θα στεναχωρηθεί.

Μετά την «Ajbar Al Yaum» και η πορτογαλική πορτογαλική εφημερίδα «Correio da Manha» υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να κάνει το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του στο Μαρόκο, μία χώρα που επισκέπτεται συχνά λόγω της στενής φιλίας του με τον Μπαντρ Χάρι. Τον γνωστό κικ μπόξερ, με τον οποίο φημολογείται ότι διατηρεί ερωτική σχέση.

Θα βρει δίχτυα ο Μπενζεμά στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σοσιεδάδ; Σε απόδοση 4.20 στην Vistabet να σκοράρει ο Γάλλος το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Ωστόσο το εν λόγω δημοσίευμα δίνει επιπλέον πληροφορίες, τονίζοντας ότι στο ιδιωτικό του τζετ, το οποίο θα προσγειωθεί στην αφρικανική χώρα την Πέμπτη, θα είναι κι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Πάντως, δίνονται επιπλέον λεπτομέρειες σύμφωνα με τις οποίες ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει στο «Pearl» του Μαρακές, όπου η κάθε βραδιά κοστίζει 3.200 ευρώ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα