Eπαφή της Ρεάλ για Πιάνιτς

Eπαφή της Ρεάλ για Πιάνιτς

Κώστας Ζάλιαρης
Eπαφή της Ρεάλ για Πιάνιτς

bet365

Με τον πατέρα του Μίραλεμ Πιάνιτς συναντήθηκαν άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, εντείνοντας την προσπάθεια για να πάρουν τον Βόσνιο άσο της Ρόμα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, ανεξάρτητα από τα όσα ενδεχομένως να συμβούν στην υπόθεση του προπονητή της «βασίλισσας» με την παραμονή ή όχι του Ράφα Μπενίτεθ στο «τιμόνι», η απόλυτη προτεραιότητα στο μεταγραφικό τοπίο παραμένει ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Τον τελευταίο μήνα, άνθρωποι της Ρεάλ έχουν παρακολουθήσει αρκετά τον Βόσνιο άσο της Ρόμα, όμως πλέον απευθύνθηκαν και στον πατέρα του και ο σύλλογος της Μαδρίτης εμφανίζεται πρόθυμος να καλύψει τη ρήτρα των 45 εκατ.ευρώ που δεσμεύει τον παίκτη με τους «τζιαλορόσι».

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Λιονέλ Μέσι πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπέτις.

Βάσει του ρεπορτάζ της «Marca», δεν αποκλείεται η υπόθεση να ξεκαθαρίσει αμέσως μετά τα παιχνίδια της Ρεάλ με τη Ρόμα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν και θα υπάρχει η ευκαιρία για να συναντηθούν από κοντά οι ιθύνοντες των δύο συλλόγων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα