«Ο Καρέλης δεν φέρνει Μαρτίνεζ»

«Ο Καρέλης δεν φέρνει Μαρτίνεζ»

Νίκος Ρόλλας
«Ο Καρέλης δεν φέρνει Μαρτίνεζ»

bet365

Δύσκολο βλέπουν στην Ιταλία το ενδεχόμενο απόκτησης του Τζόσεφ Μαρτίνεζ από την Τορίνο, ακόμη και αν στο deal περιληφθεί ο Νίκος Καρέλης.

Σε καθημερινή βάση φιλοξενούνται πλέον ρεπορτάζ στην Ιταλία σχετικά με το μέλλον του Νίκου Καρέλη στον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον των «πράσινων» για την απόκτηση του Τζόσεφ Μαρτίνεζ.

Το SkySports τονίζει πως η Τορίνο δεν συζητά τον δανεισμό του 22χρονου στράικερ από την Βενεζουέλα, παρά το γεγονός οτι δεν είναι στα πλάνα της, καθώς θέλει να τον πουλήσει.

Μάλιστα, η στάση της αυτή δεν φαίνεται να αλλάζει, ακόμη και αν στο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» μπει ο Νίκος Καρέλης, τον οποίο το ρεπορτάζ του TuttoMercatoWeb χαρακτηρίζει ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα