Το 'πε και το 'κανε με τις μπύρες η Λέστερ

Κώστας Ζάλιαρης
Το 'πε και το 'κανε με τις μπύρες η Λέστερ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2015, οι οπαδοί της Λέστερ απήλαυσαν μια δωρεάν μπύρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού η διοίκηση της ομάδας κράτησε την υπόσχεσή της.

Σε συνεργασία με τον εκ των χορηγών του συλλόγου, Singha Beer, οι ιθύνοντες των «αλεπούδων» θέλησαν να επιβραβεύσουν τον κόσμο για τη στήριξη που παρέχει στον Κλαούντιο Ρανιέρι και τους ποδοσφαιριστές του, κάνοντας απροσπέλαστο το «King Power Stadium» φέτος, για να βρίσκεται πλέον η Λέστερ στην ισοβαθμία με την Άρσεναλ στο ρετιρέ.

Πριν από την έναρξη του ματς, άνθρωπος της Singha Beer κέρασε μπύρες τους οπαδούς, οι οποίοι είδαν λίγη ώρα αργότερα και την ομάδα τους να κρατιέται όρθια και να μένει στο 0-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι στο τελευταίο ντέρμπι του έτους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.