Τονωτική ομιλία Σίλβα και έξτρα προγράμματα

Τονωτική ομιλία Σίλβα και έξτρα προγράμματα

Δημήτρης Τομαράς
Τονωτική ομιλία Σίλβα και έξτρα προγράμματα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα αντάλλαξε ευχές με τους παίκτες του, τους διευκρίνισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και πως η δουλειά συνεχίζεται και μοίρασε έξτρα προγράμματα εκγύμνασης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περίμενε πως και πως τους ποδοσφαιριστές του στον Ρέντη. Πέραν των καθιερωμένων ευχών ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να τονώσει και ανεβάσει το ηθικό των παικτών του για την συνέχεια.

Τους διευκρίνισε πως περιμένει σκληρή δουλειά από εκείνους, πως τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι περιμένει ακόμα περισσότερα στις επικείμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Με τον τρόπο του θέλησε να δώσει κίνητρα για όλους και ενώ μοίρασε και έξτρα προγράμματα εκγύμνασης. Ήθελε φυσικά να βεβαιωθεί πως άπαντες ήταν στην κατάλληλη κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα