Μένει Βέροια ο Αμπντούν

Μένει Βέροια ο Αμπντούν

Νίκος Τσιώκος
Μένει Βέροια ο Αμπντούν

bet365

Αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν, με τον Αλγερινό να μένει στη Βέροια. Τελειώνει ο Ιμπραΐμ, διάψευση για Καϊκούτ, σενάριο για Κοροβέση.

Αν και μέχρι πρότινος ήταν... φευγάτος, ο Τζαμέλ Αμπντούν θα συνεχίσει να είναι... κάτοικος Βέροιας. Αυτό προέκυψε από τη συζήτηση που είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης με τον Ζήση Βρύζα και τους ανθρώπους του συλλόγου κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της «βασίλισσας του Βορρά».

Έτσι, μπαίνουν τέλος στα όποια σενάρια υπήρχαν για τον Αλγερινό, καθώς το όνομά του είχε ακουστεί για τον Ατρόμητο, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, αφού θα αποτελέσει παρελθόν.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που θέλουν τον Σάσα Καϊκούτ να επιστρέφει στην Κέρκυρα, από την ΠΑΕ λένε ότι ούτε ο παίκτης, ούτε η ομάδα γνωρίζουν κάτι και πως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Άλλωστε, οι εν λόγω πληροφορίες τονίζουν πως επίσημη επαφή θα υπάρξει εντός των επόμενων ημερών.

Από εκεί και πέρα, δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη στις κινήσεις που θα γίνουν εντός της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ωστόσο, η τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr κάνει λόγο για απόκτηση του Νίκου Κοροβέση με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Πάντως, το μόνο που λένε αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Ημαθίας είναι ότι θα έχουμε κάποια κίνηση πιθανότατα μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πως δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα