Πρόβλημα με Μπαϊκαρά στον Πανθρακικό

Πρόβλημα με Μπαϊκαρά στον Πανθρακικό

Πρόβλημα με Μπαϊκαρά στον Πανθρακικό

Πρόβλημα με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά προέκυψε στον Πανθρακικό, καθώς χτύπησε στο δάχτυλο του ποδιού του και ακολούθησε ατομικό. Εκτός ο Τζάνης, κανονικά οι Βάλτερ, Ηλιάδης.

Ένα δυσάρεστο νέο είχε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού. Αυτό είχε να κάνει με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά, ο οποίος χτύπησε στο δάχτυλο του ποδιού του και γυμνάστηκε ατομικά. Έτσι, θέτει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο πρώτο ματς του 2016 με τον Αστέρα στην Τρίπολη προκαλώντας έναν σημαντικό... πονοκέφαλο στον τεχνικό των ακριτών.

Βέβαια, η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο, ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού. Από τη μεριά του, ο Χρήστος Τζάνης έμεινε και πάλι εκτός, ενώ τα ευχάριστα ήταν ότι οι Βάλτερ Μπαλούφο και Στέλιος Ηλιάδης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους για να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς και να τεθούν στη διάθεσή του προπονητή τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, πάσινγκ γκέιμ, τακτική και εσωτερικό διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής για το παιχνίδι του Σαββάτου (2/1) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (30/12).

Best of internet