Μπουμάλ: «Έχω το πράσινο μέσα μου»

Μπουμάλ: «Έχω το πράσινο μέσα μου»

Νίκος Αθανασίου
Μπουμάλ: «Έχω το πράσινο μέσα μου»

bet365

Ο ευτυχισμένος Ολιβιέ Μπουμάλ μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο για το καλύτερο βήμα στην καριέρα του και δήλωσε έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση!

Αναλυτικά η πρώτη συνέντευξη του Μπουμάλ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

- Γιατί επέλεξες να δεχθείς την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Πρώτα απ’ όλα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Επίσης έχω το πράσινο χρώμα μέσα μου γιατί ξεκίνησα την καριέρα μου στη Σεντ Ετιέν, η οποία έχει σχεδόν τα ίδια χρώματα με αυτά του Παναθηναϊκού. Ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό».

- Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα σου;

«Ναι. Χωρίς καμία αμφιβολία. Σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό. Το καλύτερο βήμα της καριέρας μου είναι ο Παναθηναϊκός».

- Μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα περίμενες ότι θα έρχονταν η στιγμή να φορέσεις τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Το λέω ειλικρινά. Πιστεύω στον εαυτό μου και στην ποιότητά μου και πάντοτε όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έφτανε η ώρα να παίξω στον Παναθηναϊκό! Όταν με πήρε τηλέφωνο ο μάνατζερ μου και με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενθουσιάστηκα. Χωρίς δεύτερη σκέψη του είπα να κλείσει τη μεταγραφή γιατί ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό και να φορέσω ξανά τα πράσινα. Είμαι ευτυχισμένος».

- Πιστεύεις ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το μεγάλο βήμα στην καριέρα σου;

«Ναι, το πιστεύω. Ήμουν 1,5 χρόνο στον Πανιώνιο, τα πήγα καλά και τελείωνε το συμβόλαιό μου. Τα έδωσα όλα στον Πανιώνιο και ήρθε αυτή η ευκαιρία. Τέτοιες ευκαιρίες έρχονται για να αποδείξεις ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα. Και εγώ θέλω να αποδείξω ποιος είμαι».

- Αντιμετώπισες τον Παναθηναϊκό φέτος. Τι εικόνα έχεις σχηματίσει;

«Ίσως δεν είναι όπως ήταν πέρυσι γιατί αρκετοί ποδοσφαιριστές του αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού και δεν κατάφεραν να βοηθήσουν. Όμως είναι σημαντικό που παρέμεινε ο ίδιος κορμός και ελπίζω ότι θα βελτιώνεται συνεχώς η εικόνα όταν όλοι βρεθούν στο 100%».

- Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι στον Παναθηναϊκό;

«Θέλω να νιώσω καλά στην ομάδα, να αρχίσω να παίζω, να δείξω σε όλους ποιος είναι ο Μπουμάλ. Και βέβαια να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να ξαναγίνει αυτός που ήταν, να προβληματίσει τον Ολυμπιακό, να παίξει στο Champions League. Θέλω να ξαναδώσω στον Παναθηναϊκό τη χαμένη του αίγλη. Ήταν περίεργο γιατί όταν ήρθα στην Ελλάδα υπήρχε ένας φόβος των ποδοσφαιριστών να παίξουν στον Παναθηναϊκό γιατί ήξεραν ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες αλλά η ομάδα δεν ήταν τόσο δυνατή όσο παλιά. Θέλω να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πραγματικός Παναθηναϊκός. Και το πιστεύω ότι βήμα- βήμα θα τον ξανακάνουμε μεγάλο».

- Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την 11άδα. Αυτό σε αγχώνει;

«Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι μεγάλωσα ποδοσφαιρικά με τη νοοτροπία της Σεντ Ετιέν. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος, μια μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους στη Γαλλία και υψηλές απαιτήσεις. Είμαι λίγες ώρες στον Παναθηναϊκό αλλά νιώθω ήδη ότι ήρθα στην οικογένειά μου. Ξέρω γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είχα κίνητρα. Μπορούσα να μείνω στον Πανιώνιο για ένα εξάμηνο ακόμα. Ήρεμα (σ.σ. στα ελληνικά), όπως λέτε και εσείς στην Ελλάδα! Αλλά εγώ ήθελα την πίεση του Παναθηναϊκού. Η πίεση σε βοηθάει να πας ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα