Γκερολίν: «Εξετάζουμε τον Καρέλη αλλά...»

Γκερολίν: «Εξετάζουμε τον Καρέλη αλλά...»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παλέρμο, Μανουέλ Γκερολίν, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Νίκο Καρέλη μιλώντας στο gazzetta.gr, ωστόσο, στάθηκε στο αντίτιμο που ζητά ο Παναθηναϊκός!  

Γκερολίν: «Εξετάζουμε τον Καρέλη αλλά...»

Ο Νίκος Καρέλης αναμένεται να είναι το κεντρικό πρόσωπο στον Παναθηναϊκό για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει να βελτιώνεται, να σκοράρει και να φιγουράρει στις λίστες αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που ψάχνουν για επιθετικό. Η Παλέρμο σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά τον 24χρονο στράικερ, γεγονός που επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής του ιταλικού κλαμπ, Μανουέλ Γκερολίν, μιλώντας στο gazzetta.gr!

Ο Γκερολίν, πάντως, αν και παραδέχθηκε ότι ο Καρέλης αρέσει στην Παλέρμο δεν άφησε πολλές πιθανότητες για επίσημη πρόταση στο «τριφύλλι», κρίνοντας αρκετά τα χρήματα που ζητά σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή που διαθέτει στο ρόστερ του.

«Είναι αλήθεια πως εξετάζουμε τον Καρέλη. Είναι καλός επιθετικός αλλά αυτή την στιγμή το ενδιαφέρον μας δεν είναι μεγάλο. Βρίσκεται στην λίστα μας, έχουμε και άλλες περιπτώσεις που εξετάζουμε» είπε αρχικά ο Ιταλός παράγοντας και συνέχισε:

«Το τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν μπορώ να σας το πω. Θα δούμε. Το ενδιαφέρον μας, πάντως, δεν θα είναι μεγάλο όσο ο Παναθηναϊκός ζητά συγκεκριμένο ποσό»... Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή δεν συζητάει με ποσό κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ...

Best of internet