ΑΕΚ - Εθνική Αστέγων 6-1

ΑΕΚ - Εθνική Αστέγων 6-1

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Εθνική Αστέγων 6-1

bet365

Η ΑΕΚ επικράτησε με 6-1 της Εθνικής Αστέγων σε φιλικό αγώνα αλλά το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε όσους ήταν στο ΟΑΚΑ.

Η «αναμέτρηση» της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους δεν έγινε. Αυτό που ήθελαν ήταν να στείλουν ένα μήνυμα ανθρωπιάς προς όλους και το έκαναν σε ένα πολύ όμορφο απόγευμα, παρά το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ δεν είχε όσο κόσμο θα έπρεπε. Αυτοί που πήγαν, πάντως, δεν σταματούσαν να χειροκροτούν τους πάντες και ειδικά την παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνική Αστέγων, τα μέλη της οποίας δίνουν συνεχώς ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με την ευχή να μην... χρειάζεται να το κάνει μέσα στο 2016. Ετος κατά το οποίο θέλει και η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της «σπίτι» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο φυσικά δεν έχει απολύτως καμία σημασία αλλά για το τυπικό της υπόθεσης πρέπει να αναφερθεί, ο Γκουστάβο Πογιέτ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους και είδε την ομάδα του να ανοίγει το σκορ στο 10' με πλασέ του Ανάκογλου. Στο 11' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 μετά την απόκρουση του Ζαρίφη σε σουτ του Βάργκας (που είχε τρεις φάσεις για γκολ στα πρώτα λεπτά) και στο 13' ο Κορδέρο έκανε το 3-0 μετά το γύρισμα του Βασιλαντωνόπουλου από δεξιά. Το ημίχρονο, τελικά, έληξε στο 4-0 μετά το γκολ του Βάργκας, με όμορφο τρόπο, στο 27'. Στην επανάληψη η ΑΕΚ σκόραρε στο 65' με τον πιτσιρικά Γιαννούτσο για το 5-0 και στο 71' το ΟΑΚΑ πανηγύρισε για το γκολ της Εθνικής Αστέγων με το πέναλτι του Ταφίλη (5-1)! Το τελικό 6-1 έγινε στο 86' με το σουτ του Φαγέ.

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Ντούνης (46' Βούρας), Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Άρθο (46' Τζανετόπουλος), Ντίντακ (46' Γιαννούτσος), Σιμόες (46' Μαρκοπουλιώτης) , Κορδέρο (46' Φαγιέ), Ανάκογλου, Γιόχανσον (46' Ανδρεοπουλος), Μπαρμπόσα (46' Γροντής), Βάργκας (46' Κρισάντους).

Εθνική Αστέγων (Γιάννης Κώτσος): Ζαρίφης, Γουαταρά, Σίτσα (67' Σοσάρι), Ασημάκης, Ντανιούγκο, Παπαπαναγής (84' Καϊάφας), Αγγελής (65' Αλβάστ), Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπέσου.

Οι επίσημοι...
Στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το φιλικό ανθρωπιάς βρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, ο Αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο βουλευτής από το Ποτάμι, Γιώργος Μαυρωτάς.



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα