ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ανοχή τελείωσε»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ανοχή τελείωσε»

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ανοχή τελείωσε»

bet365

Με επίσημη θέση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για όμιλο ΜΜΕ που κοντράρει τον σύλλογο με στόχο την δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων και ξεκαθαρίζει πως από εδώ και πέρα θα προχωρά σε νομικές ενέργειες.

«Είναι ευκόλως αντιληπτό ότι τους τελευταίους μήνες ένας συγκεκριμένος όμιλος ΜΜΕ κοντράρει τον Παναθηναϊκό με συστηματική αρθρογραφία, η οποία ως μοναδικό στόχο έχει τη δημιουργία αρνητικού κλίματος εναντίον της ομάδας και των μελών της. Ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπει εις βάρος του παιχνίδια και η ανοχή εξαντλήθηκε. Από εδώ και πέρα στα κακόβουλα δημοσιεύματα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς το σύλλογο και τα μέλη του, μοναδικός δρόμος θα είναι η επίσημη αντίδραση και οι δέουσες νομικές ενέργειες» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο «πράσινο στρατόπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα