Μέσα οι Κρίστοφερ, Μπαξεβανίδης για Ξάνθη

Μέσα οι Κρίστοφερ, Μπαξεβανίδης για Ξάνθη

Μέσα οι Κρίστοφερ, Μπαξεβανίδης για Ξάνθη

Κανονικά έλαβαν μέρος στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης οι Κρίστοφερ, Μπαξεβανίδης για να τεθούν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δύο ευχάριστα νέα είχε στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός της Σκόντα είδε τους Κρίστοφερ, Μπαξεβανίδη να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Έτσι, μοναδικός απών ήταν ο Παπαστεριανός, που συνέχισε το ατομικό του, όπως και ο νεαρός Δεμένικος.

Για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται στην Ξάνθη. Στο 3.35 βρίσκεται στη Novibet η νίκη των γηπεδούχων.

Όσον αφορά το... μενού, αυτό περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο με ασκήσεις τακτικής. Αφού ολοκληρώθηκαν αυτές, οι Κώστας Φλίσκας και Γιώργος Μαλαδένης (προπονητής τερματοφυλάκων) κέρσαν συμπαίκτες, τεχνικό και ιατρικό τιμ και προσωπικό της ομάδας, καθώς έχουν τα γενέθλιά τους.

Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, που θα είναι και το πρώτο του νέου έτους, θα συνεχιστεί με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί με άλλη μία το Σάββατο (2/1), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Best of internet