Μέσα οι Κρίστοφερ, Μπαξεβανίδης για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Μέσα οι Κρίστοφερ, Μπαξεβανίδης για Ξάνθη

bet365

Κανονικά έλαβαν μέρος στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης οι Κρίστοφερ, Μπαξεβανίδης για να τεθούν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δύο ευχάριστα νέα είχε στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός της Σκόντα είδε τους Κρίστοφερ, Μπαξεβανίδη να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Έτσι, μοναδικός απών ήταν ο Παπαστεριανός, που συνέχισε το ατομικό του, όπως και ο νεαρός Δεμένικος.

Για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται στην Ξάνθη. Στο 3.35 βρίσκεται στη Novibet η νίκη των γηπεδούχων.

Όσον αφορά το... μενού, αυτό περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο με ασκήσεις τακτικής. Αφού ολοκληρώθηκαν αυτές, οι Κώστας Φλίσκας και Γιώργος Μαλαδένης (προπονητής τερματοφυλάκων) κέρσαν συμπαίκτες, τεχνικό και ιατρικό τιμ και προσωπικό της ομάδας, καθώς έχουν τα γενέθλιά τους.

Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, που θα είναι και το πρώτο του νέου έτους, θα συνεχιστεί με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί με άλλη μία το Σάββατο (2/1), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα